0650465692 info@droomstatus.nl

Informatie voor Bedrijven

Beste!

Wij hebben enthousiaste deelnemers die bij u als werknemer aan de slag willen.
Door onze trainingen en persoonlijk begeleiding komen er werknemers bij u die gemotiveerd zijn en zich kunnen presenteren. Gedurende de eerste maanden blijven wij u en hen ook begeleiden op de werkvloer immers er kunnen zeker culturele elementen zijn welke we graag met elkaar in wederzijdse integratie bespreekbaar maken. In het voortraject valideren wij de competenties en diploma’s van iedere werknemers welke in een rapportage wordt vastgelegd waardoor u een helder beeld heeft. Wij doen dit middels de pre-EVC training “Spreek je uit – The Dutch Way”.

Om de deelnemer in vruchtbare bodem op de werkvloer succesvol te laten slagen, bieden wij ook de directe werkomgeving in uw bedrijf de training ‘Diversiteit op de Werkvloer’ aan. De werkvloer leert de toegevoegde waarde erkennen en herkennen van de diversiteit die ontstaat op de werkvloer. Door de training zien de (toekomstige) collegae van de nieuwe werknemer de positieve effecten van het werken met de ander. Er is natuurlijk ook aandacht voor de beren op de weg; waar kijkt men tegenop? Spreken we dezelfde taal? Wat doet het met de werkdruk? De training wordt gegeven aan alle werknemers die met de statushouder (gaan) samenwerken en wordt als zeer waardevol ontvangen.

DIENST 1: PLAATSEN OPGELEIDE ENTHOUSIASTE MEDEWERKER

Plaatsen opgeleide, enthousiaste en gemotiveerde werknemer. Wanneer u iemand aanneemt die valt onder de Participatiewet, dan kunt u in aanmerking komen voor een subsidie. Neem daarvoor contact op met werkgeversservicepunt bij u in de buurt. www.werk.nl

DIENST 2: Training ‘Diversiteit op de Werkvloer’

Maximaal 25 deelnemers in 1 groep

Meer weten over onze diensten?

Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan.

    Meerdere diensten aanvinken is mogelijk!